/ /

Maak je werk simpel met Calago PIM – Volledige begeleiding

Product Informatie Management systemen kunnen intimiderend overkomen. Er zijn veel verschillende aanbieders met allemaal hun eigen opties en implementatiepartners. Makkelijk teruggaan op je keuze zit er meestal ook niet in omdat het wel een prijzige beslissing is.

Een goed PIM systeem helpt niet alleen met jouw huidige situatie, maar staat ook voor jou klaar in de toekomst. Dit betekend dat er vele factoren zijn waarmee je rekening moet houden bij de implementatie, en hierom is een goede implementatie partner belangrijk. Iemand die jou helpt bepalen wat de goede keuzes zijn voor jouw bedrijf, en die onafhankelijk advies biedt.

Wanneer je Calago als partner kiest dan nemen wij jou in elke stap van de PIM implementatie mee. Wij bieden volledige begeleiding en zorgen er ook voor dat aan het einde van het traject elk van jouw betrokken werknemers met het PIM systeem kan werken. Dit alles doen wij aan de hand van goede documentatie, trainingen, gesprekken en advies. En dit passen wij natuurlijk aan op jouw specifieke situatie.

Waar begint de begeleiding?
Onze begeleiding begint eigenlijk al vanaf je eerste contactmomenten met Calago. Wij kijken graag mee naar jullie persoonlijke situatie en zijn altijd bereid om demo’s te geven van onze verschillende PIM partners. Hoewel wij natuurlijk deze eigen kwalitatieve partners hebben, is ons advies altijd onpartijdig. Ons doel is dat jouw bedrijf de beste oplossing vindt.

Begeleiding met een fase 0
Voordat wij starten met de daadwerkelijke implementatie beginnen wij altijd eerst met een Fase 0. In deze fase kijken we uitvoerig naar alle processen, systemen, mensen en informatie van jouw bedrijf die gerelateerd zijn aan de productdata. Hiermee bepalen wij de scope van het implementatie project, elimineren wij risico’s en vormen we een sterk advies voor de toekomst.

Wil je meer weten over de begeleiding van Calago? Lees dan eens onze klantcases of bekijk onze andere blogs voor meer informatie over PIM. Daarnaast kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder!

        Andere berichten