CALAGO

Boek een dagdeel consultancy!

Persoonlijk advies voor jouw organisatie.

Waarom calago

Wij hebben aandacht voor communiceren, veranderen en trainen.

Wij kijken naar jouw organisatie en onderzoeken op welke manier, informatie en technologie naadloos op elkaar aan kunnen sluiten. We geven onafhankelijke advies, los van de technologieën die we aanbieden.

Het boeken van het dagdeel consultancy is ook mogelijk voor bestaande Akeneo gebruikers die tegen problemen aanlopen of twijfelen of ze wel alles uit het PIM halen. Door onze algemene PIM kennis en ons zilveren partnership met Akeneo kunnen wij jouw bedrijf hier uitgebreid in adviseren en ondersteunen.

Boek een dagdeel consultancy

Het dagdeel bestaat uit 3 uur onderzoek waarin we gezamenlijk gaan kijken naar jouw bedrijf. De resultaten hiervan worden in 1 uur door onze consultant vastgelegd in overzichtelijk adviesrapport. Aan de hand van jouw situatieomschrijving, branche en afspraak voorkeur in combinatie met onze beschikbaarheid zoeken wij de consultant die jou het beste kan helpen.

Er zijn drie mogelijkheden voor het dagdeel consultancy:
Online via Teams voor €795
Op locatie bij Calago voor €795
Op locatie bij jouw bedrijf voor €995

Wij staan voor de beste productinformatie

Waar gaat de consultant naar kijken?

Door technologie op de juiste manier in te zetten helpen wij jouw organisatie met het bereiken van jullie doelen. Dit doen we door te kijken naar hoe productinformatie processen nu werken en hoe de mensen omgaan met de informatie. Maar ook door rekening te houden met de gewenste groei. Hoe ziet de huidige omgeving eruit en wat moet er gebeuren om klaar te zijn voor de toekomst?

Aan de hand van onze consultancy sessie stellen wij een adviesrapport voor jou op. Dit advies kan je toepassen zodat iedereen met de juiste productinformatie kan werken. Zowel je marketing- en sales als je IT-team, maar natuurlijk ook jouw klanten!

Heb je interesse? Vul dan bovenstaand formulier in en dan nemen wij contact met jou op!