CALAGO PIM EXPERTS

Is jouw Akeneo PIM gezond?

Ontdek het met onze PIM Healthscan

Doel van onze PIM healthscan

Maak jij volledig gebruik van jouw PIM-oplossing?

Te vaak komen wij bedrijven tegen waarbij hun PIM systeem niet goed werkt. Dit kan komen door een slechte implementatie, verkeerd gebruik of doordat een PIM oplossing niet (meer) aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

Meestal komen deze problemen aan het licht wanneer het al te laat is. Jouw systemen lopen vast, processen worden vertraagd en werknemers zijn gefrustreerd. Haasten naar een nieuwe oplossing is nooit een goed idee. Het is belangrijk om een gedegen onderzoek uit te voeren zodat je een goede beslissingen maakt die jou op korte- en lange termijn ondersteunt.

Hier komt Calago om de hoek kijken. Door ons jarenlang PIM expertise in verschillende branches weten wij hoe jij alles uit jouw PIM systeem kan halen. Met onze PIM Healthscan weet jij precies hoe jouw PIM systeem er aan toe is, en wat jij kan doen om het te verbeteren.

Aanvraag PIM Healthscan

Wil jij de staat van jouw PIM systeem controleren? Neem dan contact met ons op door hieronder een afspraak in te plannen of door ons te bellen. Wij denken met je mee, en voorzien je van duidelijk en helder advies.

Wat kan je verwachten:
Onze consultants komen bij jouw langs voor het analyseren van jouw bedrijf. Alle informatie wordt verzameld in een analyse die jij aan het eind ontvangt. Hierin vind je al onze constateringen en adviezen verwoord als tastbare uitvoerbare acties. Deze worden gekoppeld aan een groeipad voor jouw organisatie, zodat jij precies weet waar jij aan toe bent. Het advies geld voor zowel korte- als lange termijn.

Heb je interesse, of wil je meer weten? Plan dan een afspraak in via onderstaande kalender, of bel naar Alexander Wingelaar met T: 06 – 8234 5061.

Wij staan voor de beste productinformatie

Waar gaat de consultant naar kijken?

Onze PIM Healthscan heeft als doel om jouw PIM oplossing te optimaliseren. Om dit te bereiken onderzoeken wij drie specifieke pijlers.

  1. Business: Hoe ziet jouw organisatie eruit en wat zijn jouw processen en informatiestromen? Hoe wordt er met productinformatie gewerkt?
  2. Akeneo PIM functioneel: Hoe zit jullie technologie en datamodel in elkaar? Welke functionaliteiten worden gebruikt?
  3. Akeneo PIM technisch: Hoe gebruik jij import en expert mogelijkheden, REST-API, event subscription, bundles en apps?

De resultaten hiervan verwerken wij in een helder actiegericht advies rapport. Onze constateringen en adviezen leiden naar tastbare en uitvoerbare acties. Hierdoor weet je precies waar jouw organisatie staat, en waarmee jij aan de slag kan.

Wil jij een Health Scan aanvragen, of wil je eerst meer informatie? Dan kan je een afspraak inplannen via bovenstaande kalender, of door te bellen naar Alexander Wingelaar via 06 – 8234 5061.