Haal jij alles uit jouw Akeneo?

Veel content managers en marketeers kennen intussen Akeneo: de toonaangevende oplossing voor het beheer van al je productinformatie. En dé oplossing waar product experience management wordt gecreëerd. Dit is een belangrijk onderdeel van de customer journey en customer experience! We noemen dit PIM en PXM. Door de digitalisering een onmisbaar onderdeel voor jouw online en offline succes.

Akeneo kent verschillende versies:

CE: de Community Edition: dit is een open source oplossing zonder licentiekosten. Deze kun je zelf implementeren of samen met een implementatiepartner. Vaak wordt aan de implementatiepartner een maandelijkse fee betaald voor hosting en soms onderhoud.

GE: Growth Edition: een startersversie die rijker is aan functionaliteit dan de CE-versie en die door Akeneo wordt gehost en onderhouden. Hiervoor wordt een maandelijkse fee betaald. Vanuit deze editie kan eenvoudig wordt opgeschaald naar de Enterprise Editie.

EE: Enterprise Editie: de complete, feature rijke versie die geschikt is voor grotere en complexere organisaties. Deze wordt door Akeneo gehost en onderhouden. Hiervoor wordt een maandelijkse fee betaald.

Herken je dit?

In de markt blijkt dat vooral uit de CE versie meer gehaald kan worden. Hoewel Akeneo bekend staat om haar gebruiksvriendelijkheid en de software zich makkelijk laat leiden, zit het vol met extra mogelijkheden voor inrichting en beheer. Daarom kan het soms lastig zijn voor een implementatiepartner of CE gebruiker om volledig van Akeneo te profiteren. En dit optimaal gebruik van de software wil je graag, aangezien een goed geïmplementeerde en onderhouden Akeneo aantoonbaar leidt tot betere resultaten en meer werkplezier.

Wat kan Calago betekenen voor jou?

Wij gunnen iedereen om het beste uit Akeneo te halen. Daarom hebben wij een serie opgezet waarin we jou via 4 uitgewerkte punten verder helpen.

Wil je weten waar jouw organisatie staat, of heb je hulp nodig? Dan staan wij klaar om jouw Akeneo beleving te optimaliseren.

Stap 1: Gratis inventarisatiecheck via telefoon of vragenlijst

Stap 2: (indien van toepassing) een gratis Discovery sessie.

Calago – De beste productinformatie voor jouw organisatie.

Haal jij alles uit jouw Akeneo? Vul de Quickscan in, het duurt slechts 2 minuten!