Over ons

Het team

Samen staan we sterk

Calago bestaat uit een daadkrachtig, eerlijk en betrouwbaar team. Samen zorgen wij voor een goed functionerend bedrijf wat jou optimaal kan adviseren en ondersteunen in PIM en PXM.

Hieronder stellen wij alle teamleden aan jou voor.

Wil je contact met ons opnemen? Kijk dan naar onze contact pagina of plan een vrijblijvend gesprek in met Alexander.

Arjan Herskamp

Founder / CEO

Automatisering is vooral mensenwerk, waar plezier in wat je doet centraal moet staan. Samenwerken en groeien met ons team en dat van de klant, dat is het fascinerende en mooie aan dit werk!

Alexander Wingelaar

PIM Consultant

Het mooiste van mijn werk is wanneer wij als consultants een oplossing kunnen bieden voor een klant die tegen een groot probleem aankijkt. Dit kunnen wij door onze ervaring, expertise en systeemkennis.

Maikel Bruinenberg

PIM Consultant

Mijn energie haal ik uit het samenwerken met de klant. Aan de hand van een checklist houden we de acties bij, waardoor we uitdagingen m.b.t. productdata effectief aan kunnen pakken met efficiënte integraties tussen PIM en gerelateerde systemen.

Ralph Sprenger

PIM Consultant

Het is mooi hoe wij iets kleins kunnen helpen groeien naar iets volwaardigs. Zo wordt een aantal regels code een complete applicatie en veranderen wij een simpele dataset van een klant naar een complete data migratie.

Rick van Beilen

PIM Consultant

Puzzelen om de problematiek van een bedrijf gezamenlijk op te lossen, daar hou ik van. We zetten een toekomstvisie neer en werken daar gezamenlijk met de klant stap voor stap naartoe.

Selah Schonewille

Content creator / marketeer

Mijn marketing en content werk is divers, maar mijn doel blijft in alle taken hetzelfde. Bedrijven informeren en enthousiasmeren over PIM en Calago. Ik hou ervan hoe integer Calago te werk gaat, en zet me daarom volop in voor het bedrijf!

Arend Feenstra

Project management ondersteuner

Betrouwbaar in het klein, vertrouwen in het groot en hulpvaardig in het zijn. Zo ondersteun ik een geweldig team.
Het is mooi om minuscule details te verwerken tot waardevolle informatievoorzieningen en processen voor onze klant en organisatie.

Feikje Mulder-Timmerman

Allround Administratief Medewerker

Wanneer zowel de personeelsadministratie als de financiële administratie goed op orde is, daar wordt ik blij van. De open sfeer, het enthousiasme van het team en de persoonlijke aandacht voor elkaar is wat het werken bij Calago zo prettig maakt. Vind het mooi dat ik daar deel vanuit mag maken.

Henry Klaver

Financieel manager

Mijn energie op werk krijg ik door een goede workflow. Werken volgens planning en goed blijven communiceren. Dat is voor mij de sleutel tot succes.

Frank Postma

PIM Consultant

De klant naar volle tevredenheid helpen met de PIM implementatie en de opvolgende ondersteuning, daar krijg ik energie van. Het is mooi om dit te mogen verzorgen met ons geweldige team!

Kyle Diener

Java developer

Diep in de logische en functionele uitdagingen van klanten duiken en deze problemen met mijn team oplossen, daar geniet ik het meest van. Mijn oplossingen maak ik altijd zo toekomstbestendig mogelijk voor de klant.