ETIM Calago app
/ / / / /

Wat doet de nieuwe ETIM app van Calago?

Onze focus is het verlenen van PIM advies aan bedrijven en het implementeren van de kwalitatieve PIM systemen van onze partners. Maar, wanneer onze klanten behoefte hebben aan verbeteringen of wanneer wij zien dat bepaalde functies ontbreken, kijken wij nog wel eens of we hier een toevoeging aan kunnen geven.

Dit was het geval met ETIM. ETIM Is een belangrijke classificatiestructuur voor de techniek en bouw sector, en werkt als een sjabloon voor al hun productdata. Het goed verwerken van ETIM in een PIM systeem is voor deze sector dan ook erg belangrijk.

ETIM toevoegen in PIM was een langdurige taak, maar door onze nieuwe app in de Akeneo Appstore heb je het al geregeld met een simpele klik.

Hoe gaat de app te werk?
De ETIM classificatiestructuur handmatig in Akeneo PIM toevoegen is een grote taak. En hier komt ook nog eens bij dat er soms updates zijn voor ETIM, wat het belangrijk maakt dat je met de meest recente versie werkt. Onze Calago ETIM app maakt dit proces eenvoudig door de ETIM-classificatiestructuur voor jou in Akeneo te plaatsen met een simpele klik. Daarnaast houdt onze app automatisch de meest recente versies van ETIM bij, hierdoor ben je altijd up-to-date.

Hoe de app werkt is simpel. De ETIM-classificatiestructuur wordt opgehaald, jij selecteert alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en importeert dit via een simpele klik direct in Akeneo. Meer werk is het niet.

De voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk. De app is simpel ingericht en eenvoudig en overzichtelijk in gebruik.
  • Data is volledig up-to-date. De app haalt de nieuwste ETIM data op, waardoor je gemakkelijk jouw ETIM classificaties up-to-date kan houden.
  • De app leert zichzelf. De app laadt de ETIM classificatie uit de officiële ETIM API en maakt families, attributen en attribuutopties aan in Akeneo.

Wil je meer weten over de Calago ETIM app? Of wil je meer weten over Akeneo? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook kan je een gratis test versie van de app proberen via de Akeneo App Store.

Andere berichten