CALAGO

De beste productinformatie voor jouw organisatie.

Daar staan en gaan wij voor!

Wij bieden dit door goed en gedegen onderzoek doen naar wat jouw organisatie nu en in de toekomst nodig heeft. Om dit goed te onderzoeken en te onderbouwen hebben we hier een specifieke methodiek voor ontwikkelt.

Onze PIM² methodiek

Onze methodiek is ingedeeld in een aantal fases

Wij beginnen altijd met een Fase 0. In deze fase doen wij een onafhankelijk onderzoek over wat de beste keuze is voor jouw organisatie. Je ontvangt aan het einde van deze fase van ons een Solution Design Document.

Fase 1 is onze implementatiefase. Wij werken scrum/agile en maken gebruik van een centraal platform voor communicatie.

Na de afronding van Fase 1 vindt de oplevering naar jouw team plaats. Het is belangrijk om het project ‘af te hechten’. Er wordt met jouw team vastgesteld of doelen zijn bereikt, je zelfstandig kan werken met de oplossing, de support is ingericht, het proces werkt en de documentatie compleet is.

De laatste fase is een fase zonder einddatum. Wij blijven jouw team ondersteunen en helpen met verbeteringen.

ONS TEAM

Wij hebben PIM Power!

Wij zijn een gedreven en enthousiast team van PIM Experts. Wij kennen de PIM markt als geen ander! Elke dag doen wij ons best om productinformatie voor jou eenvoudiger en toegankelijker te maken.

Inmiddels zijn we ruim 20 jaar gevestigd in Meppel. Vanuit ons kantoor kun je over een groot deel van het prachtige Meppel kijken. Tegenwoordig werkt een groot deel van ons team vanuit huis maar wij zorgen ervoor dat we toegankelijk blijven.

Kennis delen vanuit passie

Kop koffie met een ‘pimmetje’?

Met grote regelmaat volgt ons team diverse trainingen en programma’s om up-to-date te blijven op het gebied van productinformatie en software ontwikkelingen.

Wil jij een keer een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van PIM? Je bent dan van harte welkom online of op ons kantoor voor een kop koffie met een ‘pimmetje’.

Gesprek
Contact

Wij nodigen je uit

Arjan Herskamp

Arjan Herskamp
Senior consultant en CEO
T: 06 – 5250 4987

Milan van der Veen
PIM succes manager
T: 06 – 3027 4557

Gesprek
Contact

Wij nodigen je uit

Arjan Herskamp

Arjan Herskamp
Senior consultant en CEO
T: 06 – 5250 4987

Alexander Wingelaar
Principal Consultant | PIM Expert
T: 06 – 8234 5061

Bekijk de agenda van Alexander en plan vandaag nog een afspraak in.