Akeneo PIM HealthScan, is jouw PIM gezond?
/ / /

PIM Healthscan: Is jouw Akeneo PIM gezond?

Een effectief Product Informatie Management (PIM) systeem is de ruggengraat van moderne E-commerce en Retail processen. Daarom is het belangrijk om geregeld te controleren of jouw huidige PIM systeem nog wel naar behoren werkt. Ben je tevreden? Of kan je meer verwachten van jouw Akeneo PIM?

Door ons jarenlange expertise in verschillende branches weten wij hoe jij alles uit jouw PIM systeem kan halen. Met onze PIM Healthscan weet jij precies hoe jouw Akeneo PIM eraan toe is, en wat jij concreet kan doen om het te verbeteren.

Verborgen problemen

Te vaak zien we dat PIM-systemen niet volledig benut worden. Oorzaken variëren van een slechte implementatie tot een mismatch met de behoeften van jouw bedrijf. De gevolgen? Vertraagde processen, vastgelopen systemen en gefrustreerde werknemers. Deze problemen wil je vroegtijdig aanpakken, of het liefst compleet voorkomen. Dit kan alleen als jij geregeld kijkt naar het gehele plaatje van jouw bedrijf.

Welke zaken soepel, en welke zaken kunnen verbeterd worden? Onderzoek wat de mogelijkheden zijn en blijf groeien. Dat is de manier om jouw concurrenten voor te blijven.

De oplossing: Calago’s Akeneo PIM Healthscan

Onze PIM Experts willen graag de gezondheid van jouw Akeneo PIM in kaart brengen. Onze PIM Healthscan is meer dan een check-up; het is een gedegen onderzoek naar hoe je het maximale uit jouw systeem kunt halen.

Hoe werkt de PIM Healthscan?

  1. Stap 1: Een Calago PIM Expert komt op locatie
    Een Calago PIM Expert komt bij jou langs om een uitgebreide analyse te maken van jouw bedrijf en het gebruik van jouw PIM.
  1. Stap 2: Onze focus op drie pijlers
    Tijdens het onderzoek kijken wij voornamelijk naar 3 pijlers. De businessaspecten en de functionele en technische inzet van Akeneo in jouw organisatie.
  1. Stap 3: Het opstellen van een actiegericht adviesrapport
    Aan het eind van de scan ontvang je een gedetailleerd rapport met onze bevindingen, adviezen en een groeipad voor jouw organisatie.

Wat levert de PIM Healthscan op?

Wij leveren jou een persoonlijk advies dat zowel korte- als langetermijn doelen ondersteunt, en wat opgesteld is door ware PIM experts. De resultaten zijn volledig gefocust op optimalisatie. Natuurlijk kan de conclusie zijn dat een ander PIM systeem beter geschikt is, maar in eerste instantie willen wij kijken naar verbeterpunten voor jouw huidige systeem. Het rapport bevat dan ook concrete optimalisatiestappen die je meteen op kan volgen.

Kortom geeft het rapport jou inzicht in de huidige staat van jouw Akeneo PIM systeem, en de mogelijkheden voor het PIM systeem om mee te groeien met jouw organisatie.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Heb je interesse in een PIM Healthscan, of wil je meer weten? Plan een afspraak via onze kalender op de Health Check pagina of bel direct met Milan van der Veen via 06 – 3027 4557. We staan altijd klaar om jouw PIM systeem naar een hoger niveau te tillen. Beginnend met vrijblijvend advies!

Andere berichten