CALAGO

AKENEO EXPERTS

de beste productinformatie voor jouw organisatie

AKENEO

De meest toegankelijke PIM-oplossing voor e-commerce!

Je herkent het vast wel. Je beschikt over een webshop waar duizenden producten worden aangeboden en waar elk product zijn eigen unieke productinformatie bezit.

Deze productinformatie wordt vaak bijgehouden in de webshop zelf, in Excel-bestanden of in het ERP-systeem. Je productinformatie is hierdoor verspreid over meerdere systemen. De kans is alleen groot dat je productinformatie hierdoor niet consistent wordt weergegeven voor je shops, product catalogi, lijsten naar leveranciers etc.

Akeneo is dé PIM oplossing om jouw belangrijke productinformatie, zowel technisch als voor marketing, te beheren.

Jij kan nu in no-time jouw nieuwe producten online zetten. Je hebt grip op alle benodigde en gewenste informatie voor zowel marketing als verkoop. En je creëert de beste klantervaring door juiste en volledige producteninformatie!

Akeneo

Centraal beheer

Je hebt productinformatie uit tientallen bronnen. Met Akeneo ga je naar één bron voor al je producten en voor al je kanalen. Dit is zoveel efficiënter en veel minder foutgevoelig.

Akeneo

Snel online

Verspreid je productinformatie in een handomdraai naar al je kanalen. Akeneo kan worden aangesloten op vrijwel elk platform – e-commerce, internet, mobiel, POS en print. Zo heb je de juiste en eenduidige informatie op alle kanalen en ben je andere webshops te snel af!

Akeneo

Makkelijk te managen

Je hebt diverse leveranciers, die allemaal verschillend opgemaakte documenten, spreadsheets en afbeeldingen leveren. Dat is een uitdaging om te managen. Akeneo helpt met de juiste gegevens en in het juiste formaat.

Akeneo

Betere product experience

Akeneo helpt bij het verbeteren van jouw productinformatie door het kunnen koppelen van technische gegevens met afbeeldingen en uitgebreide product beschrijvingen. Dit levert geweldige klantervaringen op door de beste product experience.

Wat voor een gegevens staan er in een PIM

Technische: specificaties, maten, ingrediënten, etc.
Gebruik: beschrijvingen, how-to, etc.
Emotionele: product verhalen, uitgebreide beschrijvingen, etc.
Mediabestanden: afbeeldingen, pdf’s, etc.

Community Edition

Community Edition is een PIM oplossing waarmee een groot deel van e-commerce bedrijven geholpen is. Het is een open source oplossing van hoge kwaliteit. Het systeem kent geen beperkingen en is volledig inzetbaar en bruikbaar.

Samen met onze Horizon software is dit een complete PIM-oplossing voor jouw bedrijf!

Growth Edition

Growth Edition is een startersversie die rijker is aan functionaliteit dan de CE-versie. Deze wordt door Akeneo gehost en onderhouden voor een maandelijks tarief. Vanuit deze editie kan je eenvoudig opschalen naar de Enterprise Editie.

Enterprise Edition

Enterprise Edition is een uitgebreidere versie van Akeneo. Deze voegt uitbreidingen toe op het gebied van rollen & rechten, projecten, referentie entiteiten, een module voor digital asset management én een zeer uitgebreide module voor automatisering (Rules Builder). Daarnaast biedt de Enterprise Edition uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van een leveranciersportaal en gedeelde catalogi om productinformatie processen nog beter te stroomlijnen. Het kostenmodel voor de Enterprise Edition is gebaseerd op het type licentie, het aantal kanalen, het aantal gebruikers en het aantal producten, plus eventuele aanvullingen zoals leveranciersportaal en/of gedeelde catalogi.

Wij zijn gecertificeerde Akeneo PIM-partner

Voordelen van Akeneo PIM

Het productinformatiebeheersysteem Akeneo PIM helpt bedrijven bij het centraliseren, bewerken en beheren van al hun productgegevens en marketing- en technische informatie over hun producten en catalogi. Akeneo PIM is een efficiënte oplossing voor de uitdagingen van multichannel commerce.

Over ons

wat onze klanten zeggen

Gesprek
Contact

Wij nodigen je uit

Milan van der Veen
PIM succes manager
T: 06 – 3027 4557