CALAGO

HORIZON EXPERTS

de beste productinformatie voor jouw organisatie

Horizon

Meer doen en makkelijker werken in & met Akeneo

7 features

Met ons in-house ontwikkelde software maken wij het onze Akeneo klanten makkelijker. Met al onze unieke functionaliteiten in 1 tool.

FEATURE 1

Import en export van productinformatie

De import module van Horizon leest op basis van een eenmalig mapping de productdata automatisch in. Vervolgens controleert Horizon op fouten, en rapporteert dit overzichtelijk.

FEATURE 2

Het beheren van Assets

In Akeneo kun je afbeeldingen beheren bij je product door hiervoor per afbeelding een nieuw attribuut aan te maken. Dit is goed werkbaar, maar wanneer jij meerdere afbeeldingen wil beheren bij je product wordt dit tijdrovend. Dit kan makkelijker met Horizon.

FEATURE 3

Beheren van leveranciersgegevens

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om het PIM voor het ERP te zetten. PIM is dus de plek waar het product in deze situatie geboren wordt. Maar waar laat je dan je leveranciersinformatie? Horizon zet een product pas in het ERP op het moment dat het voor de eerste keer wordt besteld.

FEATURE 4

Gerelateerde productinformatie

Het kan zijn dat jij producten verkoopt die gekoppeld zijn aan producten die je zelf niet in je assortiment hebt. Met Horizon is het niet nodig deze aan te maken als product in PIM. Horizon biedt de functionaliteit om de gerelateerde productinformatie te beheren en dit vervolgens te koppelen aan de producten in PIM. 

FEATURE 5

Het beheren van ETIM Classificatie structuur

ETIM is een standaard artikelclassificatie voor de installatiesector, de bouwsector en de maritieme sector. Bedrijven willen deze structuren niet handmatig opzetten, omdat dit te tijdrovend is. Horizon ondersteunt door de ETIM structuur te synchroniseren naar Akeneo.

FEATURE 6

Het efficiënt aanleggen van productrelaties

Associations zijn de relaties tussen de verschillende producten. Deze relaties typen kun je zelf aanmaken in Akeneo. Denk hierbij aan cross-sell, up-sell, vervangend artikel enzovoort. 

FEATURE 7

Workflows & automatisering

Ook het gebruik van Horizon willen wij voor onze klanten het zo makkelijk mogelijk maken. Workflows, triggers, actions en events zijn er op gericht alle werkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren.

Vereenvoudig je gegevensbeheer

Het productinformatiebeheersysteem Akeneo PIM helpt bedrijven bij het centraliseren, bewerken en beheren van al hun productgegevens en marketing- en technische informatie over hun producten en catalogi. Akeneo PIM is een efficiënte oplossing voor de uitdagingen van multichannel commerce.

“Zowel voor onszelf als onze klanten het makkelijker maken en zorgen voor tijdsbesparing. Dit door het combineren van al onze unieke functionaliteiten in 1 tool, zowel voor Akeneo community als Enterprise editie”.

Erik Odink – Lead developer Horizon

Gesprek
Contact

Wij nodigen je uit

Milan van der Veen
PIM succes manager
T: 06 – 3027 4557