Welke PIM gebruiken?

Heb je besloten om te gaan werken met een PIM-systeem? Top! Dan moet je nu alleen nog besluiten welke PIM te gebruiken, en wie je het laat implementeren.

Calago biedt geen eigen PIM aan, maar implementeert de PIM-systemen van kwalitatieve partners. Als PIM-expert weten we welke PIM te gebruiken in jouw specifieke bedrijfssituatie. Bij het adviseren van een bedrijf kijken wij namelijk altijd uitgebreid naar welke PIM het beste aansluit bij de wensen van de organisatie. Zo bieden sommige PIM-systemen alleen de basis, vergen andere forse investeringen door veel extra features en mogelijkheden en zijn er PIM-systemen die een middelweg bewandelen met een selectie features.

Ons doel is om een PIM te implementeren die precies heeft wat jouw bedrijf nodig heeft. Hierbij zijn wij onafhankelijk en integer.

Welke PIM te gebruiken voor mijn bedrijf?

Als jij wil weten welke PIM te gebruiken voor jouw bedrijf, dan raden wij aan om in gesprek te gaan met PIM-experts. Wil je eerst zelf informatie vergaren? Bekijk dan onze website voor meer informatie over PIM en onze partners. Zo hebben wij verschillende blogs die focussen op het maken van een verstandige PIM keuzes.

Dé beste productinformatie voor jouw organisatie!

Wil je weten hoe jij dé beste productinformatie voor jouw organisatie regelt? Ga in gesprek met Calago! We zijn gespecialiseerd in Product Informatie Management (PIM) en implementeert PIM systemen van kwalitatieve partners. Daarnaast verlenen wij bedrijven ook van vrijblijvend advies dat specifiek aanslaat op hun situatie. Wij maken productinformatiemanagement toegankelijk en eenvoudig.

Met trainingen en programma’s die wij regelmatig volgen onderhouden wij onze expert status in PIM. Ons team houdt zich bezig met de nieuwste softwareontwikkelingen en blijft altijd up-to-date.

Zoek jij een bedrijf wat jou eerlijk, integer en onpartijdig advies kan geven over PIM? Dan ben je bij Calago bij het juiste adres!

Wat zijn de voordelen van Calago?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Expertise PIM
  • Bewezen implementatie techniek
  • Ervaring in verschillende branches
  • Tevreden klanten
  • Levenslang PIM succes

Onpartijdig advies nodig over welke Pim te gebruiken? Wij helpen jou graag met integer en professioneel advies.