/

Subsidie digitalisering voor een PIM?

Ben jij van plan om te groeien met jouw bedrijf, maar zijn de kosten hoger dan wat je wil (of kan) spenderen? Dan is het slim om uit te zoeken of er in jouw regio’s subsidies beschikbaar zijn.

Digitalisering

Om ondernemers te stimuleren tot digitalisering heeft de Overheid een Digitaliseringsvoucher in het leven geroepen. Met als doel om de regionale mkb’ers te verstreken en toekomstbestendig te maken. Deze zijn vaak makkelijk aan te vragen, en kunnen helpen om net die stap tot digitalisering te zetten.

Ben jij benieuwd of er ook een digitaliseringsvoucher beschikbaar is in jouw regio? Klik dan op deze link. Hier hebben wij alle digitaliseringsvouchers verzameld die op dit moment van toepassing zijn in Nederland.

Beschikbaarheid

Deze subsidies zijn niet altijd door het hele jaar verkrijgbaar. Dit komt omdat het geldpotje soms al eerder op is. Als er in jouw provincie grote belangstelling is kan het daarom zijn dat jij net achter het net vist.

Onze tip hier is: Let op! Soms worden de vouchers aangevuld wegens succes, of komt de subsidie het volgende jaar weer terug. Blijf het in de gaten houden.

Calago

Het implementeren van een PIM systeem valt ook onder digitalisering. Hierom kan je mogelijk gebruik maken van een digitaliseringsvoucher voor onze Fase 0. Dit is onze onderzoeksfase waarin wij jou aan het eind van het traject een concreet plan geven voor jouw PIM implementatie.

Interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Andere berichten