CALAGO

SYNDIGO

EXPERTS

de beste productinformatie voor jouw organisatie

Waarom SYNDIGO

De meest krachtige PIM oplossing voor enterprise e-commerce bedrijven met een toekomstgerichte visie.

Met de Syndigo PIM oplossing helpen wij klanten de volle potentie van Product Informatie Management te realiseren. Dit leidt tot optimale klantervaringen, zowel online én offline, en is daarmee de meest krachtige Pim oplossing voor het succes van jouw bedrijf.

Wereldleider in MDM & PIM

Syndigo is wereldleider in Master Data Management én Product Informatie Management oplossingen voor middel grote en grote bedrijven.

Syndigo is door Gartner erkend als een leider in het Segment MDM. Dit is een geweldige prestatie en ook de reden waarom we deze oplossing van harte aanbevelen. Dit doen we aan onze klanten waar, na de onderzoekfase, deze oplossing aansluit op de toekomstvisie binnen het bedrijf.

De oplossing is gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft een zeer goede performance. Het kenmerkt zich door gebruik van de meest recente technologieën en een sterke visie op de toekomst.

Met de Syndigo oplossing helpen wij klanten de volle potentie van Product Informatie Management te realiseren. Dit leidt tot optimale klantervaringen, zowel online én offline, en is daarmee een belangrijke pijler onder het succes van jouw bedrijf.

Highlights

✔ Gebruiksvriendelijk
✔ Optimale klantervaring
✔ Product data (Ascend) én klantdata beheer (Exclusive)
✔ Kan aan specifieke wensen voldoen
✔ Volledig SaaS en cloud native
✔ Nieuwste technologie
✔ Meest complete oplossing (Gartner 2020)
✔ Geavanceerd leveranciersportaal

Ascend

Ascend is een volledige Syndigo MDM oplossing voor product data. Binnen haar prijsklasse is dit de meest krachtige PIM oplossing. Er zijn geen limieten op hoeveelheid records of referentiedata. Met een snelle implementatietijd (2-3 maanden) is het één van de snelst terugverdienende oplossingen in de markt!

Exclusive

Exclusive is een volledige Syndigo MDM oplossing voor zowel product data, klantdata als leveranciersdata. Het heeft onbeperkte mogelijkheden voor workflows, controles en integraties door middel van de Software Development Kit (SDK).

Gesprek
Contact

Neem vrijblijvend contact op

Arjan Herskamp
Senior consultant en CEO
T: 06 – 5250 4987

Alexander Wingelaar
Principal Consultant | PIM Expert
T: 06 – 8234 5061