VACATURES

Kom bij ons werken

Stagiair Marketing gezocht!

Marketing – Meppel, Nederland

Voor ons marketingteam zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Of je nu een afstudeerstage of meewerkstage zoekt, we nodigen je graag uit voor een gesprek om te ontdekken of Calago de perfecte plek is voor jou. 

Over Calago
Calago helpt bedrijven met hun processen rondom productinformatie. Dit betekent dat wij vooral actief zijn in de wereld van E-commerce, groothandelaren en detailhandel. Wij adviseren bedrijven over Product Informatie Management (PIM), en implementeren PIM software om hun hiermee te ondersteunen. 

We zijn een team vol enthousiaste en leuke collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. Thuiswerken is bij ons optioneel, maar de woensdag is onze vaste kantoordag. Deze dag beginnen we altijd samen met een stand-up, en sluiten we af met een gezellige borrel. 

Wie ben jij?
Jij bent een toevoeging aan ons team als je enthousiast te werk gaat en van een goede dosis humor houdt. Je wil graag meer ervaring opdoen in de marketingwereld, en zet je volop in om het beste te maken van elke situatie. Wij zoeken stagiairs met gave ideeën en een actieve werkhouding. 

Waarom kiezen voor Calago?
Bij Calago bieden we je een stageplek in een groeiende, informele organisatie. Je komt te werken met leuke collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen. 

Bovendien is de invulling van jouw marketingtaken flexibel. Wij willen dat jij taken uitvoert die niet alleen een toevoeging zijn voor ons bedrijf, maar waar jij ook enthousiast van wordt. De mogelijkheden voor werkzaamheden zijn divers, denk bijvoorbeeld aan: 

  • Het uitvoeren van een onderzoek 
  • Het schrijven van content 
  • Gebruik van ChatGPT en AI 
  • Videobewerking 
  • Animatie 
  • Grafische vormgeving 
  • SEO en SEA verbeteren 
  • Het verbeteren van de marketingstrategie 
  • Eventmanagement 

Op het begin van je stage bespreken wij welke taken aansluiten bij jouw vaardigheden en de behoeftes van Calago op dat moment. Zo haal je niet alleen het meeste uit je stage, maar draag je ook actief bij aan het bedrijf. 

Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding voor je inzet. 

Enthousiast geworden?
Wij vinden het belangrijk dat je binnen ons team past. Een uitgebreide sollicitatiebrief en/of curriculum vitae is daarom niet per se nodig. Stuur ons liever een korte versie met een video of iets anders waar je trots op bent. 

Heb je vragen? Neem contact op met Selah Schonewille via sschonewille@calago.nl.

Drink jij binnenkort een kop koffie met een ‘pimmetje’ bij ons?