VACATURES

Kom bij ons werken

Stagiair Marketing

Marketing – Meppel, Nederland

Voor ons marketing team zijn wij altijd op zoek naar stagiairs. Laat dit een afstudeerstage of meewerk stage zijn, we zijn altijd geïnteresseerd in een gesprek om te kijken of Calago de geschikte plek is voor jou.

Wie zijn wij?
Calago PIM Experts verzorgt de beste productinformatie voor elke organisatie. Wij hebben een enthousiast team en zijn volop bezig met onze marketing. We werken ongeveer één dag in de week op ons kantoor in Meppel, maar dat mag meer zijn.

Wie ben jij?
Jij bent een aanvulling op ons team wanneer je een gedreven bent maar ook houdt van een geintje. Je hebt zin om meer te leren voor je opleiding maar ook om actief een bijdrage te doen aan het team.

We zoeken stagiairs met gave ideeën en een actieve werkhouding.

Waarom Calago?
Calago biedt je een stageplek in een groeiende informele organisatie. Je krijgt leuke collega’s die altijd klaar staan om elkaar te helpen en die trots zijn op het bedrijf.

Daarnaast staat het nog open welke marketing taken jij als stagiair gaat verrichten. Denk hierbij aan onderzoek en tekst, maar eventueel ook videobewerking, vormgeving, strategie en indien passend zelfs eventmanagement. We bespreken vooraf welke taken bij jouw vaardigheden en stage passen en of dit aansluit bij wat Calago op dat moment kan bieden. Zo haal jij het meeste uit jouw stage, en draag je ook nog eens bij aan een tof bedrijf!

Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding voor jouw werkzaamheden.

Enthousiast?
Wij vinden het belangrijk dat je binnen ons team past. Een uitgebreide sollicitatiebrief en/of curriculum vitae is daarom niet per se nodig. Stuur ons liever een korte versie met een video of iets anders waar je trots op bent.

Heb je een vraag? Mail naar sschonewille@calago.nl t.a.v. Selah Schonewille.

Drink jij binnenkort een kop koffie met een ‘pimmetje’ bij ons?