Haal meer uit je Akeneo – Actuele versie, geen risico’s

Regelmatig merken wij dat bedrijven niet een recente versie van Akeneo tot hun beschikking hebben. Er zijn geen afspraken gemaakt over het onderhouden van de software of, als het zelf is geïnstalleerd, ontsnapt het aan de aandacht. Toch is het belangrijk om jouw Akeneo up-to-date te houden. Waarom?

  1. Akeneo brengt jaarlijks nieuwe versies uit, met diverse kleine updates gedurende het jaar. Met die nieuwe versies komen ook nieuwe features mee. Deze geven jou de kans om het beheer en het publiceren van jouw product informatie te verbeteren. Hiermee verhoog jij jouw omzet én bespaar je kosten.
  2. Als je versie te oud is dan wordt het niet meer ondersteund en dit brengt security risico’s met zich mee.

Het is daarom van belang dat je een SLA (Service Level Agreement) met je technologie partner overeenkomt, waar het regelmatig updaten van jouw Akeneo in is geregeld. Laat je ook goed informeren over welke features er met een nieuwe release uitkomen, zodat je alles uit jouw Akeneo haalt.

Wil je weten of je op de meest recente versie van Akeneo zit? Wil je weten of je alles uit jouw Akeneo haalt? of Wil je weten of de Growth Edition jouw veel waarde biedt ten opzicht van de Community Edition?

Plan dan een vrijblijvend gesprek in met één van onze experts!

Andere berichten