Mydatafactory

Maakt je productdata compleet

mydatafactory

..

Mydatafactory is in 2012 opgericht door Calago. Tijdens de implementaties van PIM systemen ontdekte Calago dat bij veel ondernemingen de productomschrijvingen, kenmerken en de categorie indeling van de producten ondeugdelijk staan weergegeven in de verschillende systemen; zoals ERP, E-commerce, Asset en Maintenance Management. Gebrek aan kwaliteit van productgegevens vermindert de verkoop, verhoogt de retourzendingen, verslechtert de vindbaarheid en verhoogt incorrecte benamingen van de producten. Dit leidt ook tot hogere inkoopkosten en operationele uitgaven, zoals een productiestilstand door het ontbreken van onderdelen. Voor het opschonen van de productdata heeft mydatafactory een systeem ontwikkeld die de data automatisch compleet en uniform maakt. Daarnaast heeft mydatafactory een systeem ontworpen dat productgegevens aan elkaar koppelt voor aanbestedingen.

Waarom mydatafactory

Je productgegevens worden door de software compleet gemaakt, gecorrigeerd, ingedeeld in categorieën en samengevoegd. In plaats van een op regel/functie gebaseerde aanpak, gebruikt het systeem slimme geavanceerde algoritmen en kunstmatige intelligentie om van de gegevens en de feedback van de productexpert te leren. Je krijgt geen hoofdpijn meer van de vele inspanningen om de productgegevens te onderhouden want het systeem doet het werk voor je.

De software wordt geleverd als Software as a Service (SAAS). Waardoor je geen investering in de hardware hebt.

De software van mydatafactory ondersteunt meerdere standaarden en processen. Het flexibele datamodel kun je gebruiken voor bijna elke productclassificatie, zoals UNSPSC®, ETIM, eCl @ ss, en eOTD.

mydatafactory werkproces

..

Voordelen mydatafactory

..Afname van de voorraad

..Daling inkoopprijs door efficiëntie en schaalvoordelen

..Stijging van de verkoop

..Minder producten retour inclusief minder bestelfouten

Wil je meer weten over de opties die mydatafactory biedt? Ga naar mydatafactory.com