Wekr

Webapplicatie staat toe eenvoudig en snel uit te breiden

Wekr.nl is een innovatief platform voor de arbeidsmarkt, als start-up deels door de overheid gesubsidieerd. De basis van de activiteiten wordt gevormd door een online platform. Wekr.nl wilde starten met een platform met een aantal kernfunctionaliteiten binnen de vastgestelde budgetten. Een minimale start, waar later snel en schaalbaar, nieuwe functies, nieuwe automatisering en nieuwe idee├źn aan kunnen worden toegevoegd.

Webapplicatie

Door een webapplicatie te bouwen die eenvoudig is uit te breiden met nieuwe functies en nieuwe automatisering is de basis voor de start gelegd. Het door Calago gebruikte ProcessWire framework staat toe eenvoudig en snel uit te breiden. Door te starten met een samen met Calago gedefinieerd Minimum Viable Product is de time to market tot een minimum beperkt gebleven. Naar mate het gebruik van het platform gaat toenemen kunnen eenvoudig werkprocessen worden geautomatiseerd of functies worden toegevoegd.

Contact
Ben je benieuwd wat Calago voor jullie bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met onze Sales Manager Stefan Buikema via 06-82268255 of sbuikema@calago.nl

Schriijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief