Rema

Product Informatie Management leidt tot lagere kosten

Rema, een internationale groothandel van takel- en hijsapparatuur, wilde een nieuwe website met webshop hebben. De bestaande productgegevens werden deels in het adminstratie/ERP pakket onderhouden en deels in een DTP-pakket: Quarck Express.

Product Information Management on demand

Om de website van goede en eenduidige informatie te voorzien, was er behoefte aan een oplossing om de productgegevens zoals omschrijvingen, afbeeldingen, grafieken en (technische) product kenmerken centraal te beheren in diverse talen.

Calago heeft met het REMA-team jCatalog PIM-on-demand geïmplementeerd. Belangrijke onderdelen waren het extracten van de productgegevens uit de Quarck bestanden en deze importeren in jCatalog PIM-on-demand. Daarnaast zijn er import en export jobs geconfigureerd. Exporten bedienen de webshop en de gedrukte catalogus.

Door het centrale beheer van productgegevens is het artikelbestand altijd actueel en eenvoudig te onderhouden. Dit resulteert in lagere kosten en betere informatievoorziening naar de klanten via een actuele catalogus en webshop.

Contact
Ben je benieuwd wat Calago voor jullie bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met onze Sales Manager Stefan Buikema via 06-82268255 of sbuikema@calago.nl

Schriijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief