CALAGO

Producten & Services

de beste productinformatie voor jouw organisatie

Akeneo

Productgegevens beheren uit verschillende bronnen via verschillende kanalen.

Deze PIM-oplossing stelt je in staat om productgegevens uit verschillende bronnen over verschillende kanalen te beheren, te verrijken en te publiceren.

Syndigo

De wereldleider in Master Data Management én Product Informatie Management 

Syndigo is door Gartner erkend als een leider in het Segment MDM. Dit is een geweldige prestatie en ook de reden waarom we deze oplossing van harte aanbevelen. Dit doen we aan onze klanten waar, na de onderzoekfase, deze oplossing aansluit op de toekomstvisie binnen het bedrijf.

Syndigo

Mediacockpit combineert productinformatie en creatieve content tot productcontent die uw doelgroep zal inspireren.

Hoe complex uw eisen ook zijn, mediacockpit heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld dankzij vele implementaties, wordt in veel verschillende branches gebruikt en brengt eenvoud in het creëren en beheren van productcontent. Tegelijkertijd is mediacockpit ontworpen om productcontent in real-time te leveren aan uw gehele (e-commerce) ecosysteem.

Consultancy

Wij staan en gaan voor de beste productinformatie voor jouw organisatie!

Wij kijken naar jouw organisatie en onderzoeken op welke manier, informatie en technologie naadloos op elkaar aan kunnen sluiten. We geven onafhankelijke advies, los van de technologieën die we aanbieden.

PRODEXA

Dé PIM oplossing voor prijsbeheer

Prodexa PIM is krachtig en heeft veel configuratiemogelijkheden, waardoor de omgeving naar jouw specifieke wensen kan worden ingericht. Met een overzichtelijke en persoonlijke indeling maakt Prodexa de meest complexe handelingen makkelijk.