Onze expertise

Gedreven door passie voor productinformatie

Gedreven door productinformatie, praktijkervaring en ondersteund door theorie helpen wij je groeien.  

We gaan verder dan een PIM-systeem, we helpen je met het hele proces. Mens, organisatie en technologie.

De tooling voldoet en is goed geïnstalleerd. Waarom gaat 60% van de software implementaties toch mis? Mens en techniek (de tooling) zijn niet op elkaar afgestemd. 

Om die reden kijken wij verder. Bij een implementatie zorgen we voor een breed draagvlak in de organisatie en houden we rekening met de menselijke kant. Altijd gaan we daarbij uit van optimale performance en gebruiksvriendelijkheid.

We zijn gedreven door productinformatie. Onze praktijkervaring en theoretische kennis zorgen voor een optimale oplossing voor jouw groothandel.

Implementeren van PIM
Bevorderen van productdatakwaliteit
Kiezen van een PIM

 

Meer dan een PIM

Groeien met behulp van de juiste productinformatie?

Ontdek hoe wij je helpen groeien.

Neem contact op

Wilko van Gurp

Sales manager

06 - 825 122 28
Wilko van Gurp

Praktijkervaring ondersteund door theorie

Implementeren van PIM

Het implementeren van pakketten en technologieën gaat niet zo maar over het installeren van software en het achterlaten van handleidingen. Goede implementatie is je doelen bereiken met een optimale balans tussen organisatie (proces en mens) en technologie. Een PIM-systeem installeren kan iedereen maar hoe richt je het in? Hoe zorg je ervoor dat het systeem aansluit op de dagelijkse praktijk en op de technologie die aanwezig is binnen het bedrijf. Calago zorgt ervoor dat het PIM-systeem geen ‘lege huls’ is maar een volledig ingericht systeem dat past in de organisatie.

 

 

Bevorderen van productdatakwaliteit

Is je productinformatie een chaos? Product informatie is de start voor groei. Het verbeteren van de kwaliteit van product informatie is echter geen kwestie van alleen een tool inzetten. Product Informatie kwaliteit verbetering is een proces waarbij je jezelf kan laten ondersteunen door hulpmiddelen. Is het proces van productinformatie beheer, het verrijken hiervan en het publiceren van productinformatie een complex en tijdrovend proces? Zie je door de bomen het bos niet meer door een verdeeld productbeheer waarbij diverse productcategorieën in verschillende systemen onderhouden moeten worden. Moet de productinformatie beschikbaar komen in verschillende kanalen (webshop, mobiele app, social media, Marktplaats etc) en/of in meerdere talen en kost dit veel tijd? Dan is het Calago de perfecte partij!

Voelt het beheren van productinformatie complex en tijdrovend? Loop je aan tegen de grenzen van je huidige technologie of gebruik je misschien nog Excel?

Neem contact op

Deze groothandels hebben hun digitale handelsproces op orde

Help mij groeien

Werkhorst 36, 7944AV Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2020 Calago®