Zorggroep Oude en Nieuwe Land blij met nieuwe website

Heldere informatie met gerichte contactgegevens

Nieuwe website Zorggroep Oude en Nieuwe Land gebouwd door Calago

Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt zorg- en dienstverlening aan de inwoners van de Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland. Van jong tot oud. De Zorgroep wil de zorg zo dichtbij mogelijk en zo passend mogelijk bij de wensen van de inwoners in deze regio aanbieden. De website van de organisatie is een belangrijk middel om inwoners maar ook samenwerkingspartners en financiers te informeren. Maar deze voldeed niet meer aan de wensen van nu.

Wens wordt in actie omgezet

De website gaf te veel informatie waardoor de site onoverzichtelijk was geworden en de bezoeker onvoldoende snel en gericht de juiste informatie en/of contactgegevens kon vinden. De website verdiende een complete actualisatie en restyle. Daarom is Zorggroep Oude en Nieuwe Land met ons, voor alle digitale expertise, en een ontwerpbureau om tafel gegaan om dit aan te pakken.

De wens van de Zorggroep was om de website vriendelijk, overzichtelijk en toegankelijk te maken voor bezoekers waarbij deze duidelijke informatie kan vinden, nieuws kan volgen en heel gemakkelijk contact kan opnemen met de juiste persoon, locatie, team of afdeling. Het primaire doel was om de hele website vanuit gezichtspunt van de bezoeker op te bouwen; zowel in structuur, tekst en beeld.

Bouw van de website

De website is opgebouwd in ProcessWire omdat deze CMS software heel veel opties heeft en gebruiksvriendelijk is. Door de bijna onbeperkte mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid werken wij doorgaans met dit systeem. Daarbij komt dat de vorige website van de Zorgroep naar tevredenheid draaide in dit systeem en ze het werken met deze software prettig vinden. Door het bestaande systeem te gebruiken en hier een nieuwe website op te bouwen, werden bovendien veel kosten bespaard.

Doel behaald

De website is inmiddels al een tijdje live en de reacties van de bezoekers van de website zijn positief. Door de goede samenwerking van Zorggroep Oude en Nieuwe Land met ons is het doel, om de lezer gemakkelijk van de juiste informatie te voorzien, succesvol gehaald!

Contact
Ben jij ook toe aan een nieuwe website? Neem dan contact op met onze Sales Manager Stefan Buikema via 06-82268255 of sbuikema@calago.nl

...

...

Schrijf je hier in voor onze maandelijke nieuwsbrief