Nieuws 31 May 2019

Shopware 6: De toekomst van E-commerce

https://www.calago.nl/nieuws-blogs/nieuws/shopware-6-de-toekomst-van-e-commerce/

Shopware 6

De Community Day van Shopware vond plaats op 23 mei en bracht ongeveer 2.500 community-leden bij elkaar om de nieuwste technologische innovaties en trends te ontdekken. De première van Shopware 6 was ongetwijfeld het hoogtepunt van de Shopware Community Day. De nieuwste versie van Shopware is gebaseerd op een volledig vernieuwde technische basis die functioneert volgens de ‘API-first’-aanpak. Met Shopware 6 kunnen alle delen van een winkel worden beheerd via een API, waarbij een grotere variatie aan E-commerceprojecten haalbaar wordt.

Daarnaast zijn mogelijkheden voor de implementatie van productdetailpagina’s, landingspagina’s, blogs en winkelpagina’s uitgebreid. Shopware 6 biedt nu ook een selectie van prachtige standaardsjablonen, waarmee je nóg sneller je eigen pagina’s kunt bouwen.

Shopware 6 heeft veel nieuwe functies die ontworpen zijn om online verkoop eenvoudiger te maken. De nieuwe gebruikersinterface in Shopware 6 volgt een compleet nieuw ontwerp. De focus is gelegd op standaardtechnologieën, duidelijke interface, intuïtieve navigatie, uitstekende gebruikerservaring en consistent ontwerp.

Shopware 6 voorkomt hiermee onnodige complexiteit zodat je je alléén kunt focussen op belangrijkere aspecten en nog sneller kunt groeien dan voorheen.

 

Benieuwd wat Shopware 6 voor jou kan betekenen?

 

Neem direct contact op

Actueel bij Calago

03 Apr
Events

Pubquiz

05 Mar
Blog

Automatisch productinformatie inlezen in je PIM-systeem?

In zes stappen naar het systeem dat past bij jouw groothandel

PIM Selectie
Download whitepaper

Help mij groeien

Werkhorst 36, 7944AV Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2020 Calago®