Nieuws 31 May 2019

Shopware 6: De toekomst van E-commerce

https://www.calago.nl/nieuws-blogs/nieuws/shopware-6-de-toekomst-van-e-commerce/

Shopware 6

De Community Day van Shopware vond plaats op 23 mei en bracht ongeveer 2.500 community-leden bij elkaar om de nieuwste technologische innovaties en trends te ontdekken. De première van Shopware 6 was ongetwijfeld het hoogtepunt van de Shopware Community Day. De nieuwste versie van Shopware is gebaseerd op een volledig vernieuwde technische basis die functioneert volgens de ‘API-first’-aanpak. Met Shopware 6 kunnen alle delen van een winkel worden beheerd via een API, waarbij een grotere variatie aan E-commerceprojecten haalbaar wordt.

Daarnaast zijn mogelijkheden voor de implementatie van productdetailpagina’s, landingspagina’s, blogs en winkelpagina’s uitgebreid. Shopware 6 biedt nu ook een selectie van prachtige standaardsjablonen, waarmee je nóg sneller je eigen pagina’s kunt bouwen.

Shopware 6 heeft veel nieuwe functies die ontworpen zijn om online verkoop eenvoudiger te maken. De nieuwe gebruikersinterface in Shopware 6 volgt een compleet nieuw ontwerp. De focus is gelegd op standaardtechnologieën, duidelijke interface, intuïtieve navigatie, uitstekende gebruikerservaring en consistent ontwerp.

Shopware 6 voorkomt hiermee onnodige complexiteit zodat je je alléén kunt focussen op belangrijkere aspecten en nog sneller kunt groeien dan voorheen.

 

Benieuwd wat Shopware 6 voor jou kan betekenen?

 

Neem direct contact op

Actueel bij Calago

28 Sep
Blog

Calago volgens… Stierman de Leeuw

20 Oct
Nieuws

Calago en Akeneo

In zes stappen naar het systeem dat past bij jouw groothandel

PIM Selectie
Download whitepaper

Help mij groeien

Werkhorst 36, 7944AV Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2020 Calago®