Insights 20 March 2019

PON Automotive - ALLE PRODUCTDATA BINNEN EEN PLATFORM

https://www.calago.nl/nieuws-blogs/insights/pon-automotive-profiteert-van-pim-alle-productdata-binnen-een-platform/

PON AUTOMOTIVE

Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met bijna 13.000 medewerkers verspreid over 450 vestigingen in 32 landen. Elke dag het beste bieden en zo veel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant. Dat is het doel van Pon. Dat doet PON met kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental. Daarnaast levert PON bijbehorende diensten, zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en verzekering.

 

COMMERCIAL CATALOG

Pon Automotive Import Nederland benaderde Calago voor het project ‘Commercial Catalog’: een centraal platform voor alle productdata van personenwagens en bedrijfswagens van vooraanstaande merken als Volkswagen, Seat en Skoda.

Met als wens om deze productdata gebruiksvriendelijk te kunnen beheren.

De automotive branche kenmerkt zich door de complexiteit van productdata, waarvoor PIM (Product Informatie Management) van OpusCapita uitermate geschikt is, vanwege een speciaal voor de automotive branche ontwikkelde module.

 

ACCESSOIRE-PORTAL

Na oplevering van de ‘Commercial Catalog’ was de vervolgstap om alle accessoires van van personen- en bedrijfswagens van Volkswagen, Seat en Skoda te integreren: project ‘APS-Prima’. Door de integratie in het centrale platform worden dealers van aanzienlijk betere informatie voorzien, door de koppeling van modelgegevens en bijbehorende accessoires. Ook kunnen accessoires geselecteerd worden op de websites van de door PON vertegenwoordigde merken, wanneer een klant een auto configureert.

Wil je weten wat een PIM voor jou kan betekenen?
Neem direct contact op

Actueel bij Calago

28 Sep
Blog

Calago volgens… Stierman de Leeuw

20 Oct
Nieuws

Calago en Akeneo

In zes stappen naar het systeem dat past bij jouw groothandel

PIM Selectie
Download whitepaper

Help mij groeien

Werkhorst 36, 7944AV Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2020 Calago®