Andere productafmetingen op elk kanaal

Uniforme informatie overal

Welk kanaal uw klant ook gebruikt, de inhoud moet op elkaar zijn afgestemd en ook uniform zijn. Op computer, mobiele telefoon, fysieke winkel of in reclamemateriaal moet een bezoeker dezelfde productafmetingen tegenkomen. Met een PIM zorgt u dat uw productinformatie, zoals de maten, op elk kanaal hetzelfde is. Wel zo betrouwbaar.

Voorkom onnodig veel werk

Staat op uw website iets anders dan in uw brochure en weer iets anders in uw mobiele app? Dat geeft weinig vertrouwen. Het is tijd om het anders te doen! Waarschijnlijk mist u één centrale bron waar u alle productinformatie beheert. Mogelijk houden u en uw collega’s handmatig allerlei productdata bij in zowel een ERP, Excel, een webshop en catalogus-software. Als er dan iets verandert, is het onnodig veel werk de verandering overal (in elk kanaal) door te voeren.

Betrouwbaarder en sneller

Met een PIM beheert u al uw kanalen vanuit een centraal punt. De enige, echte goede informatie staat in uw product informatie management systeem en die productinformatie exporteert u eenvoudig naar alle denkbare kanalen. Zodra er bijvoorbeeld een afmeting verandert, past u die aan in uw PIM en met een druk op de knop verandert de afmeting ook in alle andere systemen en op alle kanalen.

Geïnteresseerd in slimme PIM software? Calago, the unfail company, denkt met u mee

Wilko van Gurp

Sales manager

06 - 825 122 28
Wilko van Gurp

Help mij groeien

Werkhorst 36, 7944AV Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2020 Calago®