Engelse omschrijvingen in een Nederlandse webshop?

Toon je als Nederlandse webshop geregeld Engelse productomschrijvingen?

Een klant spreek je aan in duidelijke taal: zijn eigen taal. Toon je als Nederlandse webshop geregeld Engelse productomschrijvingen? Dan mis je mogelijk conversies.

Het is een enorme klus om alle producten vanuit aangeleverde data van fabrikanten live te zetten. Onder tijdsdruk en vanwege capaciteit worden teksten vaak ongewijzigd online geplaatst. Ook de Engelstalige omschrijvingen.

Zeker in B2B omgevingen worden specifieke vaktermen gebruikt in productomschrijvingen. Juist bij productomschrijvingen gaat het om finesse. Ontbreekt duidelijkheid? Dan zullen minder klanten het product bestellen. En van de producten die wel besteld worden komt een deel retour omdat het geleverde item niet aan de verwachtingen voldoet.

De oplossing

Om live te gaan met goede teksten, wil je de beperkte tijd van je medewerkers optimaal benutten. Op het vlak van product-entry is veel tijd te winnen. Calago automatiseert deze processen en zorgt zo dat medewerkers efficiënter kunnen werken. Hierdoor ontstaat tijd voor andere werkzaamheden zoals vertaling van omschrijvingen.

De voordelen

– Betere kwaliteit van productdata

– Kortere time-to-market

– Een hoger conversieratio

– Minder onderhoud en centraal beheer

– Uitbouwen van een betrouwbaar imago

Wilt u ook autoriteit binnen uw vakgebied? Weten hoe het werkt? Neem direct contact op met ons.

Wilko van Gurp

Sales manager

06 - 825 122 28
Wilko van Gurp

Help mij groeien

Werkhorst 36, 7944AV Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2020 Calago®