CALAGO

PIM EXPERTS

de beste productinformatie voor jouw organisatie

Waarom calago

Wij staan voor dé beste productinformatie voor jouw organisatie!

Dit kunnen wij alleen bieden als wij uitgebreid onderzoek doen naar wat jouw organisatie nu en in de toekomst nodig heeft. Om dit goed te onderzoeken en ons advies te kunnen onderbouwen hebben wij een bewezen methodiek ontwikkeld.

Onze methodiek en onze experts zijn de belangrijkste schakels naar een levenslang gegarandeerd PIM succes!

Onze aanpak

Onze bewezen PIM implementatie methodiek (PIM²)

Onze methodiek en onze experts zijn de belangrijkste schakels naar een gegarandeerd PIM succes!

Wij kunnen dit garanderen door goed en gedegen onderzoek te doen naar wat jouw organisatie nu en in de toekomst nodig heeft. Om dit goed te onderzoeken en te onderbouwen hebben onze experts een specifieke methodiek ontwikkelt.

Over ons

Wij helpen je graag met de beste PIM oplossing

Sta je nog aan de start van je eerste PIM systeem of ben je toe aan een vervangend PIM systeem? Onze experts staan klaar om jou te begeleiden bij de beste keuze voor jouw organisatie. Uit uitgangspunt is altijd onafhankelijk advies omdat wij staan voor de beste keuze!

TOEKOMSTGERICHT ADVIES

Productinformatie speelt een belangrijke rol

De e-commerce wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Maar wat betekent dit voor productinformatie in jouw business? Hoe zorg je dat jouw klanten overgaan tot aankoop?

Productinformatie speelt een belangrijke rol in het aankoopproces. Het helpt de klant oriënteren, het creëert een bepaalde verwachting en beleving. Met goede productinformatie maakt je het je klant makkelijk om het juiste product aan te schaffen.

We spelen graag samen met je in op de kansen die technologische veranderingen met zich meebrengen. Kansen om het werk steeds efficiënter in te richten door processen te automatiseren, waardoor foutkansen verminderen. Goed ingerichte werkprocessen met alle data ‘geconnect’ op één centrale plaats leiden tot teamgenoten die efficiënt en daardoor plezieriger kunnen werken.

Zoek je een partner die met je meedenkt en adviseert?

Wij implementeren niet alleen jouw systemen op professionele wijze maar ook op ons advies kun je rekenen. Hoe je bijvoorbeeld data – zoals klant- en transactiedata – kunt combineren, waardoor je in staat bent om je sales en marketing gerichter in te zetten. Ook de experience van jouw klant heeft onze aandacht!

Wil jij ook:

  • minder fouten
  • efficiënter werken
  • processen automatiseren
  • centrale opslag
  • hogere conversies
  • betere klant experience

Over ons

Wat onze klanten zeggen