Hoe werkt een PIM systeem?

Het onderhouden van productinformatie is voor veel bedrijven lastig. Zo is er vaak geen centrale plek voor de productdata waardoor er communicatieproblemen ontstaan over de juistheid en de locatie van de informatie. Hier gaat enorm veel tijd in zitten, en dit is natuurlijk zonde. Een PIM-systeem biedt in deze gevallen uitkomst. Maar hoe werkt een PIM-systeem eigenlijk?

Een PIM-systeem biedt één centrale plek voor alle productinformatie. Dit houdt in dat je de informatie in het PIM verzamelt, verrijkt en kan versturen. Het geeft overzicht en bespaart je bedrijf veel tijd. Productinformatie kan in een PIM namelijk in bulk aangepast worden, en kan zelfs in delen geautomatiseerd worden. Ook kunnen er rollen en rechten toegewezen worden, waardoor niet elke medewerker met alle informatie bezig hoeft te zijn.

Meer weten over hoe een PIM systeem werkt?

Wil je meer lezen over de werking van een PIM systeem?

Calago, dé beste productinformatie voor jouw organisatie!

Zoek jij een projectorganisatie die gespecialiseerd is in Product Informatie Management (PIM)? Dan ben je bij Calago aan het goede adres. Wij hebben kwalitatieve partners waarvan wij de PIM systemen implementeren en wij kennen de PIM markt als geen ander. Met ons enthousiaste en gedreven team maken wij productinformatie voor jou eenvoudig en toegankelijk.

Door met regelmaat diverse traingingen en programma’s te volgen met het team houden wij onze expert status actief en blijven wij up-to-date van nieuwe ontwikkelingen.

Niet alleen voor PIM implementaties, maar ook voor professioneel advies kan je bij ons terecht. Wij denken mee met jouw bedrijf, vanaf het moment dat jouw data binnenkomt totdat het online staat. Daarnaast hebben wij ervaring in verschillende branches en bieden wij levenslang PIM succes!

Wat biedt Calago jou?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Expertise PIM
  • Bewezen implementatie techniek
  • Ervaring in verschillende branches
  • Tevreden klanten
  • Levenslang PIM succes

Wil je weten hoe een PIM werkt en welke voordelen het biedt? Je bent van harte welkom online of op ons kantoor voor een kop koffie met een ‘pimmetje’