Haal jij alles uit Akeneo?

Veel content managers en marketeers kennen intussen Akeneo: de toonaangevende oplossing voor het beheer van al je productinformatie. En dé oplossing waar product experience management wordt gecreëerd. Dit is een belangrijk onderdeel van de customer journey en customer experience! We noemen dit PIM en PXM. Door de digitalisering een onmisbaar onderdeel voor jouw online en offline succes.

Akeneo kent verschillende versies:

CE: de Community Edition: dit is een open source oplossing zonder licentiekosten. Deze kun je zelf implementeren of samen met een implementatiepartner. Vaak wordt aan de implementatiepartner een maandelijkse fee betaald voor hosting en soms onderhoud.

GE: Growth Edition: een startersversie die rijker is aan functionaliteit dan de CE-versie en die door Akeneo wordt gehost en onderhouden. Hiervoor wordt een maandelijkse fee betaald. Vanuit deze editie kan eenvoudig wordt opgeschaald naar de Enterprise Editie.

EE: Enterprise Editie: de complete, feature rijke versie die geschikt is voor grotere en complexere organisaties. Deze wordt door Akeneo gehost en onderhouden. Hiervoor wordt een maandelijkse fee betaald.

Herken je dit?

Wij merken in de markt dat veel bedrijven niet alles uit hun Akeneo (CE-versie) halen. Dit is erg jammer. Een goed geïmplementeerde en onderhouden Akeneo leidt namelijk tot betere resultaten en ook meer werkplezier.

Reden dat deze problemen ontstaan is dat er bij eigen implementatie of bij de implementatiepartner te weinig kennis en kunde is van de Akeneo producten. Hoewel Akeneo alom bekend staat om haar gebruiksvriendelijkheid is een goede inventarisatie aan de voorkant erg belangrijk. Daarnaast is een goede inrichting en beheer essentieel om het maximale eruit te halen.

Wat kan Calago betekenen voor jou?

Wij gunnen ook jouw organisatie alles uit jouw Akeneo te halen en daarom hebben we deze serie opgezet, waarin we 4 punten uitwerken om je verder te helpen. Elke week lanceren we een nieuw thema.

Herken jij dit en zou je meer willen weten? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen om je Akeneo gebruik te optimaliseren.

Stap 1: Gratis inventarisatiecheck via telefoon of vragenlijst

Stap 2: (indien van toepassing) een gratis Discovery sessie.

Calago – De beste productinformatie voor jouw organisatie.

Haal jij alles uit jouw Akeneo? Vul de Quickscan in, het duurt slechts 2 minuten!