Shopware features

De voordelen voor jouw webshop

Responsive afbeeldingen

Upload de afbeeldingen in jouw webshop slechts één keer om te voldoen aan verschillende apparaten. De resolutie wordt automatisch voor je aangepast om aan het gebruikte apparaat te voldoen.

Eenvoudige bruikbaarheid

Het maken van indrukwekkende shops kan niet eenvoudiger. Shopping Worlds helpt je concepten en ontwerpen tot leven te brengen zonder dat je programmeerervaring hebt.

Apparaat toewijzing

Je kunt Shopping Worlds toewijzen aan specifieke apparaten. Vervolgens definieer en perfectioneer je op welke apparaten bepaalde elementen moeten worden weergegeven.

Elementenbibliotheek

Bepaal zelf welke elementen je in jouw Shopping World wilt opnemen. Item schuiver, video, blog teaser of premium item; elk beschikbaar element is toegankelijk in jouw bibliotheek.

Drag & drop

Er zijn geen regels of beperkingen binnen een Shopping World raster. Je kunt elk element vergroten of verkleinen, definiëren, willekeurig combineren en verschuiven door eenvoudig te slepen en te plaatsen.

Ontwerp roosters

Shopping World elementen worden gepositioneerd met behulp van een rastersysteem in de backend. De lay-out van elk raster kan voor elke Shopping World worden aangepast.

.

Pre-sets voor Shopping World

Shopping Worlds is ontworpen om je te helpen jouw klanten op een emotioneel niveau te bereiken en hun koopwens aan te wakkeren. Shopping Worlds heeft verschillende gratis functies om uit te kiezen. Met deze plug-in werk je eenvoudiger dan ooit en het biedt een aanzienlijk concurrentievoordeel. Deze pre-sets zijn netjes ingepakt met voorgedefinieerde afbeeldingen en tekstfragmenten, die je afzonderlijk kunt aanpassen. Alle afbeeldingen in de pre-sets zijn licentievrij en daarom beschikbaar voor jouw webwinkel zonder enige kosten.

.

Storytelling

Niets kan tippen aan een goed verhaal. Storytelling stuurt klanten door gepersonaliseerde reizen in jouw online webshop. Door betrokkenheid op een persoonlijk niveau gaan klanten individuele banden met jouw merk ontwikkelen. Gemodelleerd naar de ervaring van een fysieke winkel draagt storytelling de emotionele impact over van het ontdekken van dat 'perfecte product' naar een online scenario. Deze functie brengt de presentatie van jouw producten naar een hoger niveau. Met gepersonaliseerde feedback van jouw klanten worden items niet alleen gepresenteerd, maar ook afgestemd op de context van hun ontdekking, stemmingen en waarden.

.

Sideview

Laat nieuwsgierigheid de controle nemen!

Een emotionele Sideview is een aanvullend element van elke webwinkelervaring. Na klikken op of aanraken van een interessante afbeelding, krijgt de klant meer informatie over de items in de afbeelding. Deze boeiende benadering van browsen creëert niet alleen een echt denkbeeldige winkelervaring, maar draagt ook bij aan uitzonderlijke bruikbaarheid.

Quickview

Met Quickview blijven klanten eerder in jouw online winkel vanwege de diepe emotionele betrokkenheid die zij tijdens hun bezoek ervaren. Wanneer een klant op een banner of product klikt of deze aanraakt met de muis, wordt een gedetailleerde informatiepagina weergegeven. De klant kan het artikel opslaan op zijn persoonlijke verlanglijstje of direct kopen. Jouw klanten kunnen Quickview sluiten wanneer ze maar willen en terugkeren naar dezelfde plaats in de webshop. Niets verstoort de winkelreis van de klant.

Filter

De mogelijkheden van het nieuwe sorteren en filteren geven een echte meerwaarde aan je webwinkel. Klanten kunnen filteren zonder dat de pagina opnieuw wordt geladen. Bovendien zijn de niet beschikbare producten grijs weergegeven, zodat de klant altijd de leverbare producten vindt. De filter- en sorteringsinstellingen kun je voor zowel de hele webshop als voor afzonderlijke categorieën configureren.

Eenheid

Storytelling creëert samenhangende winkelervaringen op verschillende apparaten. De stem en stijl gaan niet verloren als het apparaat wordt gewijzigd.

Aankoop van de aanbieding

Klanten kunnen rechtstreeks aankopen doen op de productvermeldingspagina. Zonder de pagina opnieuw te laden kan de klant items uit de lijst of met Quickview-functie direct in de winkelwagen plaatsen. Dit geeft vooral de klanten die winkelen op mobiele apparaten veel gemak.

.

Digitaal publiceren

Met de geavanceerde functie, Digital Publishing, kun je eenvoudig dynamische banners maken. Tekst die is afgekapt of knoppen die niet kloppen met uw afbeeldingen zijn nu verleden tijd.

.

Ontwerp lagen

Plaats knoppen en tekst op verschillende lagen, vergelijkbaar met de manier waarop het in Photoshop is gedaan. Integreer echte "call to action" knoppen in je webshops en creëer volledig responsive banners.

Live voorvertoning

Test hoe uw banners zich gedragen als ze verschijnen op verschillende apparaten, in een duidelijke live preview. Het maken van een responsieve campagne is nog nooit zo eenvoudig geweest.

SEO tekst

Omdat de tekst wordt weergegeven als HTML-tekst, is deze relevant voor zoekmachines. Dit betekent dat je goede SEO mogelijkheden creëert.

Verschillende bouwstenen

Je hebt een aantal verschillende elementen om uit te kiezen bij het maken van je banners, inclusief afbeeldingen, achtergrond, tekst en knoppen.

Compatibel met Shopping Worlds

Natuurlijk, je banners staan perfect in jouw webshops en storytellings. Het maken en implementeren van banners vindt plaats in één backend.

Directe vertaling van tekst

Digital Publishing ondersteunt je actief bij internationalisering. Je kunt alle bannerteksten onafhankelijk van elkaar vertalen of met behulp van de geïntegreerde vertaaltool.

Contact
Denk je dat Shopware de oplossing is om jouw business naar een volgend level brengen? Neem dan contact op met onze Sales Manager Stefan Buikema via 06-82268255 of sbuikema@calago.nl

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief