eCommerce

Shopware eCommerce software

Onze eCommerce oplossing gericht op jouw B2B Webshop

Wil je met jouw bedrijf inspelen op de behoeften van de klant en de concurrentie voor blijven? Dan is onze eCommerce oplossing zeer interessant voor jouw bedrijf.

Lees meer

.

Waarom Shopware?

Wij werken samen met Shopware voor onze e-commerce oplossing. Shopware is het grootste en meest gebruikte e-commerce platform in Duitsland en timmert hard aan de weg om dit ook in Nederland te worden.

Lees meer

.

Shopware B2B Suite


B2B klanten hebben andere behoeftes dan B2C klanten! Veel e-commerce oplossing spelen hier niet goed op in. Shopware ontwikkelde hiervoor een speciale B2B Suite dat een tal van functionaliteiten bezit (gericht op jouw B2B klanten/ om effectief in te spelen op de behoeftes van jouw klanten)

Lees meer

.

Editions & Prijzen

Shopware biedt de mogelijkheid te kiezen uit 4 verschillende versies/edities. Zo is er altijd een versie die aansluit bij jouw wensen en jouw bedrijf.

Lees meer

.

Shopware features

Het doel van Shopware is om de mogelijkheid te bieden jouw klanten een unieke onlinewinkel ervaring te geven. Dit wil Shopware doen door de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van features die inspelen op de emotionele component van jouw klant en de betrokkenheid te vergroten.

Lees meer

.