Wat kun je met PIM?

De mogelijkheden met PIM

.

.

Onbeperkt attributen aanmaken

Maak attributen in elke gewenste vorm zoals: metric, string, image, select box, prijs, datum, nummer, tekst en vele anderen. En bepaal vervolgens zelf of ze verplicht zijn of niet en of ze mee tellen voor de compleetheid van je product data. Je kunt zelfs vooraf gegevens invullen waaruit je dient te kiezen zoals kleuren die vooraf zijn bepaald.

.

.

.

Gemakkelijk je productdata verrijken in 1 overzicht

In het PIM systeem kun je in één overzichtelijk scherm je product verrijken met alle gewenste informatie en in alle gewenste talen met verplichte en optionele velden. Ook kun je zien of de informatie compleet is en hoeveel werk er nog is om de data compleet te maken voor verschillende export kanalen.

.

.

.

.

..

Eenvoudig importeren en exporteren van productdata

In het PIM systeem kun je verschillende bestandsformaten en verschillende bestandsindelingen importeren dankzij de uitgebreide import functies met gebruiksvriendelijke interface. Na het verrijken van de data kun je deze gemakkelijk exporteren in elke gewenste bestandsindeling of door gebruik te maken van de API.

.

.

.

Probleemloos classificeren

In het PIM systeem kun je simpel producten indelen in catalogi, hoofdgroepen, subgroepen, sub-subgroepen en zo verder. Hierdoor kun je de producten op de goede manier indelen en juist classificeren om zo je productcatalogus op te bouwen.

.

.

.

.

Afbeeldingen en andere assets koppelen aan artikelen

In het PIM systeem kun je aan eenvoudig afbeeldingen of andere assets (video’s, pdf etc.) koppelen aan producten waardoor alles centraal georganiseerd is en je precies weet welke data bij welke product hoort.

.

..

.

.

.

.

Taken verdelen onder je team (rollen en rechten)

In het PIM-systeem kun je eenvoudig werken met rollen en rechten waardoor je medewerkers alleen toegang hebben tot de productinformatie die zij nodig hebben. Ook kun je toekennen of de medewerker wel of niet de productinformatie kan bewerken of alleen bepaalde informatie mag bewerken.

.

.

.

.

Simpel en snel data bewerken met bulkbewerkingen

Zoek en filter op de juiste artikelen om bij deze artikelen tegelijk specifieke informatie aan te passen. Hierdoor bespaar je nog meer tijd met het verreiken van je productinformatie.

.

.

.

.

Productdata in verschillende talen maken

Landgrenzen worden steeds minder zichtbaar door de groei van goederenverkoop over de hele wereld. Daarom wil je de productinformatie in zoveel mogelijk talen hebben. Hierin voorziet het PIM systeem. In het PIM-systeem kun je een onbeperkt aantal talen invoegen en teksten eenvoudig bewerken in elke gewenste taal.

.

.

.

PIM koppelen aan andere systemen

Of je de productdata nu gebruikt voor het voeden van je ERP systeem, webshop, mobiel of voor print. Wij zorgen ervoor dat alle systemen naadloos aan elkaar gekoppeld zijn. Lees meer over PIM koppelen aan ERP.

.

.

.

.

.

Productrelaties aanleggen

In het PIM systeem kun je door productrelaties aan te leggen eenvoudig up- en cross-selling toepassen, producten en toebehoren specificeren en samengestelde artikelen maken. Het gaat zelfs zover dat je elke denkbare relatie tussen producten kunt aanleggen.

.

.

Contact
Ben je benieuwd wat een PIM systeem voor jullie bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met onze Sales Manager Stefan Buikema via 06-82268255 of sbuikema@calago.nl

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief