E-commerce

Maak het verschil met de juiste customer experience!

”Shopware biedt jouw klanten een unieke online winkelervaring”  

Speel effectief in op de behoeften van je klant via Shopware, onze E-commerce oplossing voor B2B. Voorbereid op de toekomst dankzij de up to date features en door het open source systeem naar wens aan te passen en te koppelen met vele systemen. Shopware biedt jouw klanten een unieke online winkelervaring in een tijd waarin ‘service’ een commodity geworden is. De features binnen Shopware spelen in op het emotionele component en zo vergroot je de betrokkenheid bij je klanten.

Verhoog uw omzet en verlaag uw kosten.

Waarom Shopware
Functionaliteiten Shopware
Extra standaard functionaliteiten

Shopware, het meest gebruikte E-commerce platform in Duitsland!

Shopware is een open source CMS systeem waarbij altijd wordt uitgegaan van de gebruikers! Hierdoor is het systeem zeer gebruikersvriendelijk en hoef je geen developer te zijn om het te begrijpen.

Bij de ontwikkeling van Shopware wordt altijd uitgegaan van API-first gedachte. In de huidige tijd moet een CMS systeem aan diverse andere software gekoppeld worden, denk hierbij aan systemen zoals ERP, PIM, WMS, POS etc. 
Daarom geloven wij ook in API-first gedachte omdat dit ten goede komt aan de gebruiker. In de marketplace van Shopware zijn al ruim 3.500 plugins beschikbaar.  

Mede dankzij deze specifieke opbouw van het platform is een webshop dus snel online gezet die voldoet aan huidige wensen en behoeften van de gebruiker.  

 

De enterprise versie van Shopware biedt je vele standaard functionaliteiten Shopping Worlds!

Shopping Worlds
Shopping Worlds is ontworpen om je te helpen jouw klanten op een emotioneel niveau te bereiken en hun koopwens aan te wakkeren. Shopping Worlds heeft verschillende gratis functies om uit te kiezen. Met deze plug-in werk je eenvoudiger dan ooit en het biedt een aanzienlijk concurrentievoordeel. Deze pre-sets zijn netjes ingepakt met voorgedefinieerde afbeeldingen en tekstfragmenten, die je afzonderlijk kunt aanpassen. Alle afbeeldingen in de pre-sets zijn licentievrij en daarom beschikbaar voor jouw webwinkel zonder enige kosten.

Storytelling
Niets kan tippen aan een goed verhaal. Storytelling stuurt klanten door gepersonaliseerde reizen in jouw online webshop. Door betrokkenheid op een persoonlijk niveau gaan klanten individuele banden met jouw merk ontwikkelen. Gemodelleerd naar de ervaring van een fysieke winkel draagt storytelling de emotionele impact over van het ontdekken van dat ‘perfecte product’ naar een online scenario. Deze functie brengt de presentatie van jouw producten naar een hoger niveau. Met gepersonaliseerde feedback van jouw klanten worden items niet alleen gepresenteerd, maar ook afgestemd op de context van hun ontdekking, stemmingen en waarden.

B2B suite
De B2B suite van Shopware biedt jou de perfecte mogelijkheid om effectief in te spelen op de behoeftes van je klant. Ook in de B2B markt willen klanten online bestellingen doen. De B2B Suite biedt een uitgebreid optiepakket gericht op de B2B klanten van jouw onderneming:

  1. Hanteer specifieke prijzen voor verschillende klanten.
  2. Door middel van rollen en rechten geeft je jouw klanten de mogelijkheid om een workflow te creëren voor het bestel/orderproces.
  3. Snel en effectief bestellen door automatische aanvulling en zoeksuggesties.
  4. Dankzij de opbouw van Shopware is je webshop binnen no time online.
  5. Ook voor de B2C markt is Shopware uitermate geschikt.

Ervaar het gebruikersgemak!

Flexibiliteit
Door een groot scala aan functies en features is het platform zeer flexibel en aan te sluiten op jouw bedrijf.

Responsiveness 
Alle afbeeldingen en teksten worden automatisch gereed gemaakt voor de diverse devices. Waarbij je zelf ook kunt instellen wat en hoe de content wordt getoond. 

Gebruiksvriendelijke interface
Door de vriendelijke gebruikersinterface van het Shopware platform kun je zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan jouw webshop.

Drag & drop
Er zijn geen regels of beperkingen binnen een Shopping World raster. Je kunt elk element vergroten of verkleinen, definiëren, willekeurig combineren en verschuiven door eenvoudig te slepen en te plaatsen.

Ben je benieuwd wat Calago voor jullie kan betekenen?

Stefan Buikema

Commercieel Directeur

06 - 822 682 55
Stefan Buikema

Zij zijn gestopt met herstellen en gestart met groeien

"De oplossingen en de expertise op het gebied van PIM-systemen in combinatie met Shopware waren precies wat we zochten. Bovendien kon Calago de verwachtingen goed doorvertalen naar een gepaste oplossing''.

Nu actueel bij Calago

vergelijking shopware en magento
15 Sep
E-commerce

Magento vs Shopware

14 Jun
PIM Software

Efficiencyslag voor Esschert Design dankzij Akeneo PIM

Calago Insights

Foutloos groeien met betere productdata
Download whitepaper

Wij zijn overtuigd van Shopware! Neem daarom contact met ons op en laat je overtuigen    

Help me to unfail!

Werkhorst 36, 7944AV Meppel | Smallepad 32, 3811MG Amersfoort

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2019 Calago®