CALAGO

DISCOVERY SESSIE

Krijg een helder beeld over de beste keuze in Fase 0

DISCOVERY sessie

Je kent het vast wel. Je wilt online groeien, maar het beheren van productdata is daarbij chaos?

Je concurrent inhalen of voorblijven. Maar waar begin je? Welke PIM systemen zijn er allemaal en welke past het beste bij jouw organisatie? Groeien ze met je mee? En wat is de ROI van een Pim systeem. Met een discovery sessie krijg je antwoord op deze vragen.

Wat is een discovery sessie?

Discovery sessie is een methode die je op helpt na te denken over jouw strategische vraagstuk en je gewenste einddoel.

Het doel van een discovery sessie is om samen zoveel mogelijk uit te denken waarmee je antwoorden verzamelt voor jouw vraagstuk. Het gaat dus niet om het uitwerken van die ideeën, het toetsen ervan of het maken van een keuze daaruit.

Voordat je een discovery sessie ingaat, is het belangrijk een vraagstuk en gewenst einddoel te hebben. Wat is je gewenste resultaat?

Wij stellen een aantal vragen om helderheid te krijgen in jullie behoefte en situatie. Daarbij gaan wij onderzoeken wat jullie grootste pijnpunt is omtrent het online groeien.

Een van onze PIM expert zal de discovery sessie kar trekken.

Hoe ziet onze discovery sessie eruit?

Zoals genoemd is het belangrijk eerst duidelijk te hebben wat het vraagstuk en gewenste einddoel is. Daarna wordt een sessie gepland. Bij Calago hanteren we doorgaans een sessie van 2 uur.

Bij de discovery sessie is 1 PIM expert namens Calago aanwezig en 2 á 3 experts van jouw organisatie.

En na de discovery sessie?

Na de discovery sessie brengen wij een advies uit. Het betreft een voorstel welke fase 0 het meest interessant is voor jou en een directe bijdrage zal leveren aan de oplossing van jouw vraagstuk.

Bij Calago werken wij als enige in Nederland met een unieke PIM² methodiek wat bestaat uit verschillende fases. Deze flexibele aanpak zorgt dat de PIM volledige past bij je organisatie en je medewerkers.

Wat kan Calago betekenen voor jou?

Waardevolle oplossingsrichtingen en punten die helderheid scheppen in de oplossing naar jouw probleem! Wil jij in 2 uur ontdekken wat mogelijke oplossingsrichtingen voor jouw vraagstuk of gewenste einddoel zijn?

Wat levert het jou op?

Een helder beeld over de beste keuze in Fase 0

Tijdens de discovery sessie doen we een inventarisatie van de parameters van een bedrijf voor de Fase 0. Dit kan in soms een belangrijke tussenstap zijn. Niet elk bedrijf past in een standaard mal. Tijdens de discovery sessie nemen we jullie mee in het proces en laten we ook zien wat jullie als organisatie zelf zouden kunnen doen.

Een discovery sessie is daarmee een waardevolle tussenstap en wordt weer verrekend met de Fase 0. Zo loopt je nooit het risico dat we op basis van standaard parameters een minder passend Fase 0 pakket kiezen. Deze discovery sessie verbind je nog tot niets en kan daarmee een fijne manier zijn om de manier van samenwerking te onderzoeken.