Consultancy

De juiste balans tussen organisatie, informatie en technologie

Onze consultants gaan in op de vraag hoe organisatie, informatie en technologie naadloos aansluiten. We geven onafhankelijke adviezen, los van de technologieën die we aanbieden.

Groeien met behulp van automatisering gaat verder dan een tool. Het is een proces waarin hulpmiddelen mensen en processen ondersteunen. Wij gaan verder dan trainen alleen. Met onze consultancy borgen we aandacht voor communiceren, veranderen en trainen. Hoewel we de techniek gaaf vinden, zijn de processen en de gebruikers van de tooling ons uitgangspunt. Samen met jou zorgen we ervoor dat zij geïnformeerd en gemotiveerd worden. We stellen de impact vast en bereiden de gebruikers hierop voor. We leren ze hoe het werkt en maken ze zelfredzaam.

Samen maken we het verschil in de digitale transformatie.

Gratis quickscan
Productinformatie Managen
Productdatakwaliteit
Technologie kiezen?

Weten waar je staat

Als je weet dat er meer te halen is uit je digitaal handelsproces, maar je niet weet waar je moet beginnen? Dan is onze Digital Leadership Quick Scan iets voor jou. Hiermee lichten wij jouw bedrijf door om te bepalen waar je het best aanpassingen kan doen om meer uit je webshop of product data te halen.

Wat we doen

Wij kijken naar het samenstel van Klantprocessen, Technologie en Product Informatie, om vast te stellen hoe het digitaal handelsproces van jouw organisatie geoptimaliseerd kan worden. Meer conversie, minder retouren, minder klantvragen en natuurlijk betere marges uit jouw afzet kanalen.

Degelijk advies over wat te bereiken valt

Wat is de huidige en wat is de gewenste situatie vanuit de strategie? Waar sta je nu en waar willen jullie naar toe? Hoe ziet de huidige omgeving eruit en wat moet er gebeuren om klaar te zijn voor de toekomst?

Wij helpen verbeteren

Wij helpen de organisatie de doelen te bereiken door technologie op de juiste manier in te zetten. Dit doen we niet alleen door implementatie maar juist door te kijken naar hoe product informatie processen nu werken en hoe de mensen om gaan met de informatie. Op basis van de uitkomst geven we adviezen voor verbetering en waar nodig helpen we met implementeren.

Productinformatie is de start voor groei

Met een productdatakwaliteitsscan analyseren we de kwaliteit van je productinformatie. Met een PIM architectuur-assessment analyseren we hoe jullie het managen van productinformatie doen. Zijn organisatie, informatie en technologie in balans?

Productinformatiemanagement

Het verbeteren van de kwaliteit is echter geen kwestie van even een tool inzetten. Product informatie kwaliteit verbetering is een proces wat je kunt ondersteunen met behulp van een tool. Wat is de huidige en wat is de gewenste situatie vanuit de strategie? We maken productinformatiemanagement van iedereen en niet van bijvoorbeeld alleen IT, marketing, sales of inkoop.

PIM is meer dan een systeem, maar de technologie maakt wel het verschil

Met de juiste IT kan uw bedrijf het verschil maken in de digitale wereld. Maar hoe kies je nu de juiste technologie voor uw bedrijf? Vanuit onze ervaring zijn er verschillende elementen waar je op kan letten bij de keuze van tooling en systemen.

Consultancy

Met onze consultancy gaan we in op de vraag hoe de organisatie, de informatie en tecnhologie naadloos op elkaar aansluiten. Hierbij geven we onafhankelijke adviezen los van de 3 software producten die we aanbieden.

Hulp nodig bij het kiezen van een PIM-systeem?                                Download onze whitepaper PIM selectie.

Sluit jullie organisatie, informatie en technologie naadloos op elkaar aan?

Bekijk wat Calago voor je kan betekenen met de quickscan

Milan van der Veen

Sales Manager

06 - 3027 4557
Milan van der Veen

Deze groothandels hebben hun digitale handelsproces op orde

Een klant vertelde me laatst: "Jullie komen met een benadering die we nog nooit eerder hebben gezien, maar die wel enorm aanspreekt!" Dan weet ik dat onze aanpak werkt.

Ron Wessel

Actueel bij Calago

14 May
Whitepaper

Calago Horizon

23 Mar
Blog

Calago volgens… Tuindeco

In zes stappen naar het systeem dat past bij jouw groothandel

PIM Selectie
Download whitepaper

Help mij groeien

Industrieweg 12, 7944 HS Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2021 Calago®