Branches

Calago jouw partner in business automation

Making IT easier and get digital Leadership!

De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen zorgen voor steeds snellere veranderingen. Maar wat betekent dit voor jouw business? Samen met jou spelen we graag in op de kansen die deze veranderingen met zich meebrengen. Kansen om het werk telkens efficiënter in te richten door processen te automatiseren, waardoor foutkansen verminderen. Goed ingerichte werkprocessen met alle data ‘geconnect’ op één centrale plaats leiden tot werknemers die efficiënt en daardoor plezieriger kunnen werken.

Ben je benieuwd wat Calago voor jullie kan betekenen?

Neem direct contact op

Stefan Buikema

Commercieel Directeur

06 - 822 682 55
Stefan Buikema

PIM is er voor jou!

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat onvolledige productinformatie je groei belemmert? Ook productinformatie die zich verspreid over meerdere systemen bevindt is killing voor je business. Laat PIM je productinformatie centraal beheren en op een eenduidige en consistente verrijken. Dit bespaart tijd en geld in het beheer van je huidige assortiment. En dat niet alleen! PIM maakt koppelingen naar alle mogelijke verkoopkanalen (Google shopping, social media, marktplaatsen, enz) waardoor je markt aanzienlijk groter wordt.

Shopware: van alle markten thuis

Of je klant nu B2B of B2C is, beiden willen verleid worden. Immers online shopping is pas succesvol voor je als het inspeelt op de emotie van je klant. Het bieden van de juiste customer experience betaalt zich terug in een hogere conversie, minder retouren en blijere klanten. Dankzij Shopware identificeert je klant zich beter met je product en merk, wat je direct terugziet in je verkopen. Je bepaalt door middel van een klantportal zelf wat je klant te zien krijgt tegen welke prijs. Het portal is makkelijk op te bouwen en te onderhouden met per land of markt een verschillende versie.

Het is nooit te laat voor een goede oplossing.

Neem contact op

Deze groothandels hebben hun digitale proces op orde

Help mij groeien

Werkhorst 36, 7944AV Meppel

KVK: 04066840
BTW: NL815225647B01
© 2019 Calago®