CALAGO

BRAINSTORM SESSIE?

de eerste stap naar de beste productinformatie voor jouw organisatie

Brainstormsessie

Je kent het vast wel. Je wilt online groeien, maar het beheren van productdata is daarbij chaos?

Je concurrent inhalen of voorblijven. Maar waar begin je? Welke PIM systemen zijn er allemaal en welke past het beste bij mijn organisatie? Groeien ze met mij mee? En wat is de ROI van een Pim systeem. Met een brainstormsessie krijg je antwoordt op deze vragen.

Wat is brainstorming?

Brainstorming is een methode die je op een creatieve manier helpt na te denken over jouw strategische vraagstuk en je gewenste einddoel.

Het doel van een brainstormsessie is om samen zoveel mogelijk ideeën uit te denken waarmee je antwoorden verzamelt voor jouw vraagstuk. Het gaat dus niet om het uitwerken van die ideeën, het toetsen ervan of het maken van een keuze daaruit.

Voordat je een brainstormsessie ingaat, is het belangrijk een vraagstuk en gewenst einddoel te hebben. Wat is je gewenste resultaat?

Wij stellen een aantal vragen om helderheid te krijgen in jullie behoefte en situatie. Daarbij gaan wij onderzoeken wat jullie grootste pijnpunt is omtrent het online groeien.

Een van onze PIM expert zal de brainstormsessie kar trekken.

Hoe ziet onze brainstormsessie eruit?

Zoals genoemd is het belangrijk eerst duidelijk te hebben wat het vraagstuk en gewenste einddoel is. Daarna wordt een sessie gepland. Bij Calago hanteren we doorgaans een sessie van 2 uur.

De brainstormsessie zal er een PIM expert namens Calago aanwezig zijn en 2 á 3 experts van jouw organisatie.

En na de brainstorm?

Na de brainstormsessie brengen wij een advies uit. Het betreft een voorstel welke fase 0 het meest interessant is voor jou en een directe bijdrage zal leveren aan de oplossing van jouw vraagstuk.

Bij Calago werken wij als enige in Nederland met een unieke PIM ² methodiek wat bestaat uit verschillende fases. Deze flexibele aanpak zorgt dat de nieuwe software volledige past bij je organisatie en je medewerkers.

Wat kan Calago betekenen voor jou?

Waardevolle oplossingsrichtingen en punten die helderheid scheppen in de oplossing naar jouw probleem! Wil jij in 2 uur ontdekken wat mogelijke oplossingsrichtingen voor jouw vraagstuk of gewenste einddoel zijn?