dagdeel consultancy
/

Verrijk je kennis met consultancy

Heb jij het idee dat je niet alles uit je huidige PIM oplossing haalt? Twijfel je of zaken niet beter of anders kunnen? Dan hoef je niet direct een heel project op te tuigen voor het ombouwen of vervangen van je PIM-oplossing. In plaats daarvan kan je sinds kort een dagdeel consultancy boeken met een PIM Expert van Calago!

Hoe werkt het?
Via onze website kan jij een aanvraag doen voor een dagdeel consultancy. Door middel van jouw situatieomschrijving, branche en afspraak voorkeur (in combinatie met onze beschikbaarheid) zoeken wij de consultant die jou het beste kan helpen.

Voor de afspraak zijn drie mogelijkheden. Je kan online via teams afspreken, op locatie bij Calago of op locatie bij jouw bedrijf. Tijdens deze afspraak gaat de aangewezen PIM expert jouw situatie in kaart brengen, een probleemstelling vormen en aftasten welke oplossingen passend zijn voor jouw bedrijf. Hierbij kijken we naar jouw organisatie, processen, mensen, informatiestromen en technologie.

De resultaten van het onderzoek worden door onze consultant in 1 uur vastgelegd in een overzichtelijk adviesrapport.

Akeneo gebruikers
Ben jij een bestaande Akeneo gebruiker? Ook dan kunnen wij helpen. Door onze algemene PIM kennis en ons zilveren partnership met Akeneo kunnen wij jouw bedrijf uitgebreid adviseren.

Natuurlijk heeft Calago eigen partners waarvan wij de PIM systemen implementeren, maar ons advies steken wij onafhankelijk in. Ons doel is dat jij zoveel mogelijk uit jouw bedrijf haalt.

Wil je meer weten over het boeken van een dagdeel consultancy? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Andere berichten